Byggnadsingenjör

Omgivningskontroll, Cad Projektering
Vi söker dig som är byggnadsingenjör. Som byggnadsingenjör kommer du arbeta med omgivningskontroll och projektering.

Arbetsuppgifter:
Rollen inom omgivningskontroll är bred och varierande och arbetsuppgifterna består främst av vibrationsmätning och diverse typer av fastighetsbesiktningar. Parallellt med omgivningskontroll kommer du även att arbeta med projekt inom projektering. Rollen omfattar allt från framtagning av bygglovshandlingar till bygghandlingar för olika byggprojekt.

Du är i perioder mycket ute i fält vilket gör att det ställs höga krav på social kompetens och professionellt kundbemötande. Som person skapar du en känsla av god service. Du behöver vara inlyssnande och kommunikativ och håller självständigt egna möten. Arbetet kräver en förmåga att driva och fullfölja sina egna projekt, som ofta löper parallellt vilket innebär krav på god planering och struktur.

Vi utgår från den kunskap och erfarenhet du har och erbjuder upplärning och introduktion med hjälp av erfarna kollegor och utbildningar för alla moment knutna till rollen.
Du kommer att få stöd av kollegor och vi samarbetar där vi kan, men arbetet är till stor del självständigt och innebär många externa kontakter med såväl privatpersoner, beställare, kunder som entreprenörer.

Kvalifikationer:
Högskoleutbildning, alt. Eftergymnasial utbildning med relevant erfarenhet.
B körkort
Goda kunskaper i Autocad
Mycket goda kunskaper i svenska språket

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid

Ansökan:
Tjänsten tillsätts februari 2022, ansök senast.
För ytterligare information om tjänsten, Kontakta:
Randy Oraha
070-660 47 48
Randy.Oraha@cadhouse.se